Wat is Fresh. Revolution.?

‘Vers’ voedsel komt tegenwoordig vooral van ver. Begrijp jij dat? Wij in elk geval niet! Daarom zijn we de Fresh.Revolution gestart waarmee we het ‘ongezonde’ systeem eens flink op de schop willen nemen.

In plaats van boeren ver weg jouw groenten te laten verbouwen en bevroren vis in te vliegen vanuit het buitenland, lijkt het ons namelijk veel logischer, gezonder, verser en duurzamer om voedsel daar te verbouwen waar mensen wonen: dicht bij mensen, in steden. Zo willen we stimuleren dat meer mensen weer weten wat ze eten en dat voedselproductie weer onderdeel wordt van het dagelijks leven.

Vind jij dat ook belangrijk? Sluit je dan aan bij onze Fresh.Revolution.
Het is immers tijd voor een verse start! Daar kun jij deel van uitmaken.

Met lokale groeten,
UrbanFarmers

Super Lokaal & Super Vers

Misschien denk je dat het weinig uitmaakt waar en hoe voedsel wordt verbouwd, maar we laten je graag zien dat er wel degelijk een wereld van verschil is.

In tegenstelling tot de producten uit de supermarkt, wordt het voedsel van onze stadsboerderijen op nog geen 5 kilometer van jouw huis verbouwd en geoogst.

UrbanFarmers biedt ware versheid met milieuvriendelijke kwaliteitsproducten. En ja, die ogen, ruiken en smaken héél anders dan het eten dat je bent gewend. Dat verschil zal jou zeker smaken!

Aquaponics

Aquaponics is een eeuwenoude methode om voedsel duurzaam te verbouwen. UrbanFarmers heeft die techniek, met behulp van eigentijdse technologie, naar het nu vertaald voor de productie van vis en groenten.

Het principe: maak zoveel mogelijk gebruik van wat voedsel in zich heeft. Zo worden voedingstoffen die vrijkomen bij visproductie hergebruikt voor groenteteelt en zuiveren planten het water waarin we vis kweken.

Door deze manier van werken willen we optimaal gebruikmaken van de kracht van natuur. En dat lukt goed: door aquaponics besparen we, in vergelijking tot andere productiemethoden, tot wel 90 procent op waterverbruik.

Join the Fresh. Revolution. today!

Revolutionair goed voedsel

Voor de Fresh.Revolution is het van groot belang dat het voedsel in alle opzichten ‘goed’ is.

  • We gebruiken géén pesticiden, herbiciden en antibiotica;
  • We gebruiken enkel gezonde voeding voor planten en water;
  • We maken optimaal gebruik van technologische mogelijkheden om onze vissen een zo goed mogelijk leven te geven.

Door toepassing van moderne technologie organiseren we het productie- en distributieproces zo milieuvriendelijk mogelijk. Daarbij zoeken we continu naar nieuwe manieren om onze producten en werkwijze te verbeteren.

2014
Zero waste concept
2015
Aflevering van UF E-tuktuk
2016
Duurzame UF verpakkingen

Kwaliteitsvoedsel

We bieden kwaliteitsvoedsel met hoge voedingswaarde en échte smaak. Die hebben onze klanten inmiddels wel te pakken: een grote meerderheid kwalificeert onze producten als ‘heel goed’.

Hoe beoordeelt u de kwaliteit van de UF producten?

86
Heel goed
9
Goed
5
Voldoende

86% van onze klanten vindt onze producten ‘heel goed’.

Met het verbouwen van ‘vers’ begint het eigenlijk pas voor ons. Dit is wat we daarnaast doen om je een onvergetelijke Fresh.Sensation te geven:

  • We gebruiken uitsluitend de beste soorten groenten en vis voor de perfecte smaak;
  • We produceren groenten en vis die rijk zijn aan vitaminen en proteïnen.
  • We controleren elke productiestap om zeker te zijn van de veiligheid en kwaliteit van ons voedsel;
  • We verwerken en leveren onze producten zo snel mogelijk om revolutionaire versheid te kunnen bieden.
Kom en Ervaar het!

Ervaar het zelf!

Benieuwd naar hoe we jouw voedsel verbouwen?
Neem dan je nieuwsgierigheid mee naar onze boerderij waar we je met alle plezier rondleiden.
Vraag en proef maar raak!